Огромни неприятности за кмет на наш град до река Дунав.Криминалисти и

...
Огромни неприятности за кмет на наш град до река Дунав.Криминалисти и
Коментари Харесай

Заплашиха кмета на Свищов и му поставиха ултиматум да се откаже от изборите

Огромни неприятности за кмет на наш град до река Дунав.

Криминалисти и антимафиоти правят оперативни дейности по сигнал на кмета на Свищов и претендент за трети мандат Генчо Генчев. Разследването е по сигнал от Генчев до прокуратурата за вербални закани, целящи да го откажат от присъединяване в локалния избор след месец.

В сряда вечерта Генчев популяризира във Faccebook изказване, в което дава елементи за заканите.

" За следващ път в днешния ден, непознато лице ме пресреща и заговаря, сякаш инцидентно, с предизвестие да се откажа непринудено и независимо от кандидатурата си за кмет или в противоположен случай против мен ще бъде осъществена медийна офанзива, изразяваща се в излъчването на поръчков филм, квалифициран от публицист, работещ в национална медия и надлежно същият ще бъде излъчен във ефира на тази медия. Филмът, в случай че има подобен, евентуално показва лъжи, защото в персоналния и в служебния ми живот нямам причина за терзание, само че в случай че осъждам по отправените ми предизвестия се касае за истории, внушаващи злоупотреби в длъжностен проект и непристойни дейности в персонален аспект ", написа той.

Генчев е безапелационен, че няма да се откаже от предизборната конкуренция. Смята, че сходен напън цели да го уязви душевен, да урони престижа му, и да го показа " като неприятен човек, с мрачно съществуване и незаконни действия - все неща, против които постоянно съм се борил и съдя строго ".

" Съзнавайки неприкрития опит да бъда заплашван, за отдръпването ми от предизборната акция, както и че мога да пострадам морално и физически в резултат на непокорство от моя страна, и в отговор на избрани лица и медии да водят компроматна война против мен, съм сезирал правосъдните органи и ще диря законовото ми право на защита и отговорност на всеки, който се пробва да реализира задачите си по всевъзможен начин и непременно ", показва още  кандидатът, представен от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР